FOTO: Har du set denne mand?

Københavns Vestegns Politi fotoefterlyser yderligere to mistænkte for vold mod politiet ved fodboldkampen mellem Brøndby IF og FC København på Brøndby Stadion den 4. november 2018.

Københavns Vestegns Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere to mænd, som mistænkes for at kaste sten og andet kasteskyts mod politifolk i forbindelse med afvikling af fodboldkampen.

“Vi efterforsker stadig urolighederne og beder nu om hjælp til at sætte navn på de to mænd på billederne,” siger politikommissær Andreas Mollerup.

Der er tale om to mænd:

F er ca. 20-25 år, ca. 185 cm. høj, kommunefarvet hår og almindelig af bygning. Han var iført en sort hue, sort jakke med hætte og hvid stribe på ydersiden af ærmerne og en grøn hættetrøje derunder, grå træningsbukser med logo på venstre lår og mørkegrå sneakers med lysegrå sål.

F er mistænkt for i tidsrummet kl. 1601-1606 at have kastet en sten mod politiet i området Bygaden/Seminarievej i Brøndby.

G er ca. 40-45 år, ca. 180 cm. høj og almindelig af bygning. Han var iført en blå hue, sort jakke og gul trøje derunder, mørke bukser og sorte sneakers af mrk. Nike.

G er mistænkt for i tidsrummet kl. 1601-1613 at have kastet sten, cement blomsterkumme og vejafspærringsmateriel mod politiet i området Bygaden/Seminarievej/Præstegårdsvej i Brøndby.

Henvendelse døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.

Flere efterlysninger måske på vej
Den 7. februar 2019 bad Københavns Vestegns Politi offentligheden om hjælp til at identificere af fire andre mænd mistænkt for vold mod politiet ved samme kamp – siden blev tre identificeret. En fjerde mangler – se her

“Tak til dem, som hjalp os – det gav os gode oplysninger at arbejde videre med,” siger politikommissær Andreas Mollerup.

Han tilføjer, at efterforskerne aktuelt overvejer at frigive fotos af yderligere en håndfuld mistænkte, som gik til angreb på politiet ved Brøndbyøster S-station efter kampen – og opfordrer til, at de selv henvender sig.

 

Indtil nu har Københavns Vestegns Politi identificeret 17 unge mænd i forbindelse med urolighederne, en 23-årig mand er varetægtsfængslet, og efterforskningen fortsætter.