EFTERLYSNING: Hvem har set Henrik?

Efterlysning af Pavia Henrik Anton Hamann

Østjyllands Politi beder befolkningen om hjælp til at finde 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann, der har været forsvundet siden tidligt søndag morgen den 10. februar.

Pavia Henrik Anton Hamann

Foto: Privat

Opdatering torsdag den 7. marts

Østjyllands Politi har nu fået nye oplysninger i sagen om den forsvundne Pavia Hamann. Ved hjælp af GPS-signaler på hans telefon kan det nu konstateres, at han natten til den 10. februar kl. 04.04 befandt sig på Nedre Vej ved Østrup Skov nordøst for Randers.

 

Det tyder altså på, at Pavia Hamann er gået fra Randers kl. 01.45 mod nordøst og nord for fjorden og ikke sydpå, hvor politiet ellers indtil nu har koncentreret eftersøgningen, da hans telefon var gået på en mast i dette område.

 

Politiet har haft hundepatruljer ude og søge i det nye område nord for fjorden, men uden resultat.

 

Østjyllands Politi opfordrer nu borgere i området ved Albæk og Østrup til at kigge efter Pavia Hamann.

 

Har man oplysninger i sagen kan de gives til politiet på telefon 114.

**

 

Opdatering onsdag den 13. februar:

Pavia Hamann har stadig ikke givet livstegn, og Østjyllands Politis eftersøgninger har ikke givet noget resultat. Politet vil derfor endnu engang bede om offentlighedens hjælp til at finde Pavia Hamann.

 

Pavia Hamann gik fra Randers Regionshospital natten til søndag den 10. februar omkring kl. 01.00, og politiets efterforskning har afdækket, at han enten gik mod Auning eller Mørke. Politiet vil derfor særligt gerne høre fra borgere, der kan have set Pavia Hamann natten til søndag i tidsrummet mellem kl. 03.00 og kl. 06.00 på landevejen (Grenåvej) mellem Assentoft og Auning eller på landevejen (Ebeltoftvej/Randersvej) mellem Assentoft og Mørke.

 

Politiet opfordrer borgerne til at kigge efter Pavia Hamann i udehuse og skure.

 

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

 

**

 

Udsendt mandag den 11. februar:

Pavia Hamann har senest givet lyd fra sig i en telefonsamtale med sin far kl. 04.30 søndag morgen, hvor han oplyste, at han befandt sig på en mark – formentlig ved Virringmark vest for Fausing i Randers SØ.

 

Politiet har søndag eftermiddag og aften ledt efter ham med både hunde og helikopter, men foreløbigt uden resultat. Eftersøgningen er genoptaget mandag morgen, hvor der igen er sendt hundepatruljer ud i området omkring Fausing, og der er også rekvireret en helikopter til at hjælpe med eftersøgningen.

 

Pavia Henrik Anton Hamann beskrives som:

  • 47 år gammel
  • Grønlandsk afstamning
  • Almindelig af bygning
  • Karseklippet sort/gråt hår
  • Er iført en lysegrå strikket bluse, blå jeans og gule ankelskindstøvler

Østjyllands Politi opfordrer borgerne til at kigge efter Pavia Hamann – særligt i området omkring Fausing og Gl. Estrup. Har man oplysninger i sagen, eller har man set Pavia Hamann, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.